Ένας Ισχυρός Τρόπος Προώθησης της Εφαρμογής σας στο Διαδίκτυο

Οι διαφημίσεις αναζήτησης Apple είναι η διαφημιστική πλατφόρμα του App Store για τη διαφήμιση εφαρμογών. Επιτρέπει στους κατόχους εφαρμογών να διαφημίζουν την εφαρμογή τους στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο App Store. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό στα οργανικά αποτελέσματα.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης Apple λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με άλλες επί πληρωμή πλατφόρμες αναζήτησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες, ομάδες διαφημίσεων και λέξεις-κλειδιά. Σε όλα αυτά χρεώνεστε με βάση το CPT (= Cost Per Tap – Κόστος Ανά Κλικ).

Αυτή τη στιγμή στις διαφημίσεις αναζήτησης Apple μπορείτε να στοχεύσετε χρήστες στις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Καθώς και στις ΗΠΑ.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε το κοινό-στόχο σας. Με αυτό το στοιχείο θα επιλέξουμε τις πιο συναφείς λέξεις-κλειδιά και τη στόχευση κοινού. Επίσης, θα διασφαλίσουμε τη βελτιστοποίηση της σελίδας της εφαρμογής σας με τα σωστά μεταδεδομένα (metadata). Τα metadata είναι ένας παράγοντας κατάταξης για τα αποτελέσματα αναζήτησης, οργανικών και πληρωμένων, στο App Store.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας, κάνουμε τις καμπάνιες των διαφημίσεων αναζήτησης Apple να λειτουργούν αποτελεσματικά. Μεγιστοποιήσετε τις λήψεις για να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας και να εξοικονομήσετε χρόνο. Έτσι, εσείς μπορίτε να εστιάσετε σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας, όπως τη συνεχή βελτίωση της εφαρμογής σας.