Ξεχωρίστε από τον θόρυβο και το brand σας μπορεί να συμμετάσχει στις πιο ουσιαστικές συζητήσεις

Θα θέλατε περισσότερη συνομιλία για την επιχείρησή σας στο Twitter;

Το Twitter είναι ένας άλλος μεγάλος παίκτης στα κοινωνικά μέσα με πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες. Γι’ αυτό και οι διαφημιστικές ευκαιρίες του Twitter αυξάνονται με ταχύ ρυθμό.

Συχνά οι εταιρείες χρησιμοποιούν το Twitter ως πλατφόρμα υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Παρ’ όλα αυτά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χάνουν την ευκαιρία να οδηγήσουν περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Και επομένως να δημιουργήσουν leads από τα feed των χρηστών. Όπως και με τη διαφήμιση στο Facebook, είναι σημαντικό να έχετε μια στρατηγική πληρωμής για να φτάνετε τους KPI σας.

Οι επιλογές στόχευσης του Twitter είναι πολύ έξυπνες. Επιτρέποντάς σας να στοχεύετε ανθρώπους βάσει δημογραφικών στοιχείων, τοποθεσιών, ενδιαφερόντων, λέξεων / φράσεων που χρησιμοποιούνται στα tweets. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε τους ανθρώπους με βάση ποιον ακολουθούν στο Twitter. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά συγκεκριμένοι για την εύρεση του ακροατηρίου σας.

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα κοινά, τα οποία μας επιτρέπουν να στοχεύουμε τους χρήστες πιο συγκεκριμένα. Ένα κοινό παράδειγμα αυτού είναι η δημιουργία μιας λίστας ατόμων που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας και έχουν δείξει ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν η μεταφόρτωση μιας υπάρχουσας λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πρέπει να τους δείξει διαφημίσεις στο Twitter.

Ως διαφημιστικό πρακτορείο Twitter διαχειριζόμαστε εκστρατείες πληρωμής για εμπορικά σήματα σε πολλούς τομείς. Το τοπίο διαφημίσεων Twitter αλλάζει μέρα με τη μέρα με νέες μορφές διαφήμισης και ευκαιρίες βελτιστοποίησης που εισάγονται συνεχώς. Είναι δική μας δουλειά να μείνουμε στο σφυγμό έτσι ώστε ένας από τους ειδικούς του Twitter να δουλέψουν για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα χρησιμοποιεί τις διαφημίσεις Twitter με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.