Πληρωμή ανά κλικ | PPC (Pay-Per-Click)

To PPC είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική μέθοδος διαφήμισης τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στις ιστοσελίδες. Πληρώνετε μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και ελέγχετε πόσο πληρώνετε για κάθε κλικ. Μπορείτε να αποφασίσετε πόσο προϋπολογισμό θα διαθέσετε ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες του PPC, αλλά οι πιο δημοφιλείς είναι οι Διαφημίσεις Google (πρώην Google AdWords). Οι Διαφημίσεις Google χωρίζονται σε:

  • Αμειβόμενη αναζήτηση: Η αμειβόμενη αναζήτηση αναφέρεται σε χορηγικά αποτελέσματα που εμφανίζονται στην κορυφή των λιστών της Google όταν εκτελείτε ένα ερώτημα αναζήτησης.
  • Αγορές: Οι αγορές εμφανίζονται επίσης στα διαφημιστικά αποτελέσματα των διαφημιζόμενων, αλλά οι διαφημίσεις εμφανίζουν εικόνα και τιμή προϊόντος, σε αντίθεση με την πληρωμένη αναζήτηση, η οποία είναι απλώς διαφημίσεις με κείμενο.
  • Προβολή: Η προβολή αναφέρεται σε διαφημίσεις κειμένου ή γραφικών τοποθετημένες σε ιστοσελίδες τρίτου μέρους.
  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ: Το επαναληπτικό μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να στοχεύετε τη διαφήμισή σας σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, επιτρέποντάς σας να μετατρέπετε τους αγοραστές παραθύρων σε πελάτες.
  • YouTube: Το YouTube προσφέρει διαφημίσεις In-Stream και In-Display, προβάλλοντας διαφημίσεις πριν οι χρήστες παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο YouTube. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube.

Όλα αυτά τα κανάλια λειτουργούν με το ίδιο μοντέλο πληρωμής ανά κλικ.

PPC

Δεν είναι μόνο το Google που προσφέρει διαφήμιση PPC – τα Bing, LinkedIn, Facebook, Instagram, και Twitter προσφέρουν όλα pay-per-click διαφήμιση. Η Digital Marketing Agency διαχειρίζεται εκστρατείες της PPC σε όλες αυτές τις πλατφόρμες.

Mερικοί λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Digital Marketing Agency για τη διαχείριση των εκστρατειών σας PPC:

  1. Στην DMA έχουμε ειδικούς στο PPC με δεκαετίες συλλογικής εμπειρίας που θα διαχειρίζονται όλη τη δραστηριότητα του PPC σας, οδηγώντας τη στρατηγική και παρέχοντας πληροφορίες και λεπτομερείς αναφορές.
  2. Είμαστε ένας οργανισμός με γνώμονα τα αποτελέσματα και εστιάζουμε στην παροχή ευκαιριών και πωλήσεων.
  3. Παρέχουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία για κάθε πελάτη μας. Όχι μόνο θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αλλά θέλουμε επίσης να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς το PPC μπορεί να ενσωματωθεί στο σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ.
  4. Ο ιστότοπός σας έχει μόλις ανέβει ή περιμένει να δημοσιευτεί; Είναι χαμηλή η φυσική σας κατάταξη στις αναζητήσεις; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε άμεση προβολή και να δημιουργήσετε τις αρχικές σας δραστηριότητες PPC.
  5. Εάν ο σημερινός σας παροχέας δεν κάνει καλή δουλειά και δεν βλέπετε απόδοση επένδυσης, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα επίπεδα δεξιοτήτων και εμπειρίας μας μπορεί να σας επιτρέψει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Σε τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αφήστε μας ένα μήνυμα

Διαλέξτε ποιές υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν