Ενημερώστε την οπτική ιστορία της επωνυμίας σας και ενισχύστε την με διαφήμιση στο Instagram

Θα θέλατε να δεί περισσότερος κόσμος την οπτική ιστορία του brand σας;

Δεδομένου ότι το Facebook αγόρασε το Instagram το 2013, έχει αυξηθεί από 90 εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες σήμερα. Αυτό το καθιστά το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο. Κάθε επιχείρηση μπορεί να πει μια οπτική ιστορία, είτε είναι εταιρική είτε δημιουργική. Πολλές μεγάλες μάρκες χρησιμοποιούν σήμερα τη διαφήμιση Instagram για να ενισχύσουν αυτό το θέμα.

Ενώ είναι όλα σχετικά με την οπτική ιστορία του Instagram, μπορείτε να οδηγείτε KPIs όλων των ειδών. Είτε πρόκειται για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, την κυκλοφορία ιστοτόπων, τους οδηγούς ή τις πωλήσεις. Οι μορφές διαφήμισης στο Instagram έχουν μια πολύ σαφή έκκληση για δράση. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα κάνουν κλικ μόνο οι χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Μόλις ξεκινήσει αυτή η ιστορία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την ενισχύσετε και επειδή το Instagram ανήκει στο Facebook, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις πλούσιες επιλογές στόχευσής του. Μπορούμε να στοχεύσουμε τους χρήστες βάσει:

  • δημογραφικών στοιχείων
  • τοποθεσιών
  • εκπαίδευσης
  • εργασίας
  • συμφερόντων
  • συμπεριφορών
  • και ακόμη και συμβάντων της ζωής, όπως η γέννηση ενός παιδιού ή κάποιο ταξίδι

Η συγκέντρωση αυτών των στοιχείων σημαίνει ότι μπορούμε να ορίσουμε σαφώς το κοινό. Επίσης, μπορούμε να τους παρουσιάσουμε διαφημίσεις που οδηγούν σε αποτελέσματα.

Πλησιάστε το κοινό σας στοχευμένα

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα κοινά, τα οποία μας επιτρέπουν να στοχεύουμε τους χρήστες πιο συγκεκριμένα. Ένα κοινό παράδειγμα αυτού είναι η δημιουργία μιας λίστας ατόμων που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας και έχουν δείξει ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν η μεταφόρτωση μιας υπάρχουσας λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οποία θα πρέπει να προβάλλετε για διαφημίσεις στο Instagram.

Ως εταιρία διαφημίσεων Instagram διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρίες σε πολλούς τομείς. Το τοπίο διαφήμισης στο Instagram αλλάζει καθημερινά με νέες μορφές διαφήμισης και ευκαιρίες βελτιστοποίησης που εισάγονται συνεχώς. Είναι δική μας δουλειά να παραμείνουμε στον παλμό, οπότε ένας από τους ειδικούς της Instagram που εργάζονται για εσάς σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα χρησιμοποιεί πάντα τη διαφήμιση Instagram με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.