Απαραίτητη εκπαίδευση SEO για ομάδες και οργανισμούς δημοσίων σχέσεων

Υπηρεσίες SEO Κατάρτισης για επαγγελματίες PR και οργανισμούς

H DMA προσφέρει SEO Κατάρτιση και PR για εσάς και την ομάδα σας. Αν η εταιρεία σας απασχολεί μια ομάδα δημοσίων σχέσεων PR ή μια εξωτερική υπηρεσία PR, είναι πιθανό να έχετε ισχυρούς πόρους μάρκετινγκ που δεν χρησιμοποιείτε πλήρως. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι – PR σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυναμικά σας SEO περιουσιακά στοιχεία. Απλές κινήσεις PR μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την προβολή σας στις μηχανές αναζήτησης. Το πρόβλημα όμως για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν τις κάνουν.

Μπορούμε να το αλλάξουμε.

Η εκπαίδευσή από εμάς θα επιτρέψει στην ομάδα σας να προσθέσει αξία στο SEO μέσω απλών προσαρμογών, χωρίς να χρειαστεί να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στην υπάρχουσα στρατηγική σας. Αυτό το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τα πάντα – μέσα από μια διαφανή προσέγγιση στην ανταλλαγή γνώσεων.

Θα εκπαιδεύσουμε την ομάδα σας για το πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και θα τους βοηθήσουν να δουλέψουν για εσάς.

Θα καλύψουμε:

  • Πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης
  • Πώς το καλό SEO μπορεί να βοηθήσει το PR (και αντίστροφα!)
  • Σύνδεση δημιουργίας περιεχομένου σε σχέση με το SEO
  • Πώς να φτιάξετε την Δημοσιεύσεις Τύπου
  • Εκδηλώσεις: μερικά πρακτικά βήματα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πραγματικού κόσμου ωφελούν την κατάταξη αναζήτησης
  • Πώς να δείτε εάν οι προσπάθειές σας  λειτουργούν
  • Εργαλεία SEO και μετρήσεις
  • Τι να αποφύγετε!

Όλα δημιουργούνται και εκτελούνται με αρχή τον επαγγελματία – PR. Υποθέτουμε ότι οι συμμετέχοντες δεν έχουν εμπειρία στην αρχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθούμε σε όλα τα επίπεδα γνώσης. Κάθε βήμα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και επικεντρώνεται γύρω από τα είδη δραστηριοτήτων που οι άνθρωποι της PR είναι πιθανό να συμμετέχουν ήδη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η γνώση που αποκτήθηκε δεν θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση του φόρτου εργασίας για την ομάδα σας!

Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα SEO για ατομικές επιχειρήσεις / οργανισμούς – PR είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συζήτηση σχετικά με το τι χρειάζεστε.