Το SEO για Start-Up Εταιρίες είναι ένα ισχυρό εργαλείο

Το SEO για Start-Up εταιρείες δεν είναι για όλες τις νέες επιχειρήσεις. Μία μεγάλη επένδυση σε Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας στις Μηχανές Αναζήτησης  τη στιγμή που ξεκινάτε μια καινούργια εταιρία δεν είναι η καλύτερη στρατηγική για όλες τις επιχειρήσεις. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε δει εκατοντάδες επιτυχημένες περιπτώσεις όπου το SEO έχει παίξει σημαντικό ρόλο.

Εάν η επιχείρησή σας είναι μια εντελώς νέα ιδέα που δεν έχει σχεδόν κανένα όγκο αναζήτησης τότε δεν θα άξιζε να ξοδεύετε χρήματα για SEO. Ωστόσο, αν ενταχθείτε σε μια ανταγωνιστική ή εδραιωμένη αγορά, θα υπάρξει σίγουρα ανταγωνισμός. Επομένως, θα υπάρξει και η ανάγκη να επενδύσετε στο SEO.

Onsite SEO για Start-Up

Υπάρχουν δύο βασικές πτυχές του SEO. Το πρώτο είναι onsite SEO, και το δεύτερο είναι offsite SEO (απόκτηση συνδέσμων – links). Το onsite SEO θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψην όσο το δυνατόν νωρίτερα στον επιχειρηματικό προγραμματισμό. Όπως και στα στάδια ανάπτυξης της ιστοσελίδας της επιχείρησης. Αυτό δεν είναι κάτι που κοστίζει τεράστια ποσά χρημάτων, απαιτεί απλώς σχεδιασμό, έρευνα και υλοποίηση κατά τη δημιουργία του ιστοτόπου. Αυτό είναι απαραίτητο για όλους τους ιστότοπους και αποτελεί προϋπόθεση για τη δεύτερη πτυχή του SEO.

Offsite SEO

Η δεύτερη πτυχή απαιτεί περισσότερο χρόνο, προϋπολογισμό, έρευνα, στρατηγική και προγραμματισμό. Εάν θέλετε να ανταγωνιστείτε τους υπόλοιπους το κλάδου σας σε ισχυρές λέξεις-κλειδιά υψηλού όγκου, υψηλής ανταμοιβής, είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνετε με λίγα χρήματα. Οι ανταγωνιστές σας θα έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης μέσω του χρόνου, των χρημάτων και της προσπάθειας.

Αυτό που μπορεί να κάνει η Digital Marketing Agency (DMA) είναι να βοηθήσει τη νέα σας αρχή με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ξοδέψετε από τον προϋπολογισμό που διαθέτετε. Αν έχετε €500 το μήνα και θέλετε να πετύχετε μια κορυφαία θέση για έναν όρο όπως η “ασφάλιση”, θα σας ενημερώσουμε ότι δεν θα ήταν δυνατό, αλλά προτείνουμε έναν πιο εξειδικευμένο όρο στον οποίο θα μπορείτε να κάνετε rank και να ανεβείτε πιο εύκολα με μία αξιοπρεπή απόδοση επένδυσης (ROI) στα €500.