ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Η φήμη σας είναι τόσο πολύτιμη όσο ο χρυσός. Αυτή η απλή επιχειρηματική ιδέα υπήρχε από τότε που υπάρχουν επιχειρήσεις. Η βασική προϋπόθεση είναι: κάνε μία καλή δουλειά και οι άνθρωποι θα το πούνε σε άλλους ανθρώπους και αυτό θα μετατραπεί σε περισσότερες δουλειές. Ο κόσμος τείνει να εμπιστεύεται το λόγο κάποιου με προσωπική εμπειρία στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, σε αντίθεση με το δικό σας λόγο ή τις διαφημίσεις σας.

Με τα online review websites όπως το Yelp ή ο Χρυσός Οδηγός, οι online κριτικές έχουν γίνει ο λόγος που εμπιστεύεται ο κόσμος. Παρόλο που οι άνθρωποι συνεχίζουν να μιλάνε και να λένε σε άλλους την εμπειρία τους, πολλοί δημοσιεύουν την εμπειρία τους στο διαδίκτυο έτσι ώστε να τη βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτό αποτελεί υπέροχα νέα για εσάς εάν η επιχείρησή σας έχει εξαιρετικό service, ωστόσο, όπως ξέρετε μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστείτε τους πάντες όλη την ώρα.

Υπάρχουν πελάτες που απλώς αρνούνται να ικανοποιηθούν, και μερικές φορές αποφασίζουν, αδίκως συνήθως, να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους να ΜΗΝ εμπιστευτούν την επιχείρησή σας λόγω μίας κακής κριτικής. Αν η επιχείρησή σας λάβει μία τέτοια κριτική στο διαδίκτυο και κάποιος άλλος τη διαβάσει, τότε μειώνεται δραστικά η πιθανότητα να γίνει πελάτης σας.

Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για να ξεπεραστούν αυτές οι αρνητικές κριτικές και να χρησιμοποιηθούν πραγματικά προς όφελός σας.

Είμαστε ειδικοί στο ORM και επομένως στο να φτάσει το προωθητικό μήνυμα στους πιθανούς πελάτες σας με σιγουριά και μέρος αυτού είναι να βεβαιωθείτε ότι ένα ή δύο “κακά” σχόλια δεν θα βλάψουν την επιχείρησή σας. Έχουμε βοηθήσει αμέτρητες επιχειρήσεις να επιδιορθώσουν και να φτιάξουν ένα αστραφτερό review προφίλ στο διαδίκτυο. Έτσι όταν οι άνθρωποι θα τις βλέπουν, θα αισθάνονται καλύτερα στην ιδέα να συνεργαστούν μαζί σας και δε θα νιώθουν ουδέτεροι ή αρνητικοί.

Σε τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αφήστε μας ένα μήνυμα

Διαλέξτε ποιές υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν