Κατασκευή Ιστοσελίδας

Είμαστε μια εταιρεία που συνδυάζει την εξαιρετική σχεδίαση με την τεχνολογία αιχμής. Η ομάδα μας σχεδιάζει και αναπτύσσει προσαρμοσμένες ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Προσεγγίζουμε έργα ως προνοητικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων, παρέχοντας συνεχώς υποστήριξη και εστιάζοντας στην επιτυχία.

Υπηρεσίες που καλύπτουμε

  • Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός & Κατασκευή Eshop / Woocommerce
  • Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία
  • Δημιουργία Web Application
  • Redesign Ιστοσελίδας/Eshop – Modernization
  • Προσαρμοσμένος Σχεδίαση Ιστοσελίδων
  • WordPress
  • Back-end Development
  • Διασυνδέσεις / Integrations
  • Ενημερώσεις προσθέτων / Support

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Ανάπτυξης WordPress για ψηφιακές εταιρείες και επιχειρήσεις

Ως εταιρεία υπηρεσιών ανάπτυξης WordPress στην Ελλάδα, η DMA παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress και αναβαθμίζει συνεχώς τις δεξιότητές της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε προσαρμοσμένες υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress, οι προγραμματιστές μας έχουν εκτελέσει και παραδώσει με επιτυχία περισσότερα από 100+ έργα.

Οι προγραμματιστές του WordPress μας γνωρίζουν καλά τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress και παρακολουθούν τακτικά τις ενημερώσεις της κοινότητας του WP. Ακολουθούμε πάντα μια ευέλικτη προσέγγιση σε κάθε έργο που εργαζόμαστε, προκειμένου να παρέχουμε ανταποκρίσιμους και πλήρως λειτουργικούς ιστότοπους WordPress. Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές μας ακολουθούν μια δημιουργική ροή εργασίας με όλα τα προσαρμοσμένα έργα ανάπτυξης θεμάτων WordPress για να εξασφαλίσουν την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας στο καθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Πώς λειτουργεί η Εταιρεία Υπηρεσιών Ανάπτυξης WordPress;

Ίσως έχετε ακούσει! Το Gutenberg είναι ο νέος επεξεργαστής οπτικού μπλοκ που κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου 2018 μαζί με το WordPress 5.0. Αυτός ο επεξεργαστής προσθέτει νέες ικανότητες, βιβλιοθήκες, σύνολα εργαλείων στον πυρήνα του WordPress CMS. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια βασική ενημέρωση, οι δεξιότητες σε JavaScript, React, PHP και HTML/CSS είναι απαραίτητες για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του WordPress 5.0. Τώρα, είμαστε έτοιμοι για το WordPress 6.0!

Εάν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε ή αντιμετωπίζετε ανεπίλυτες επιπλοκές που είστε πολύ απασχολημένοι για να τις διορθώσετε μόνοι σας, η ομάδα της DMA είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Οι αποκλειστικές μας υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress είναι πάντα έτοιμες να σας υποστηρίξουν και να σας βγάλουν από κάθε περίπλοκη κατάσταση.

Κλάδοι που μπορούν να επωφεληθούν από τις Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδας σε WordPress

Η ομάδα υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress στη DMA είναι ειδικοί στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για πελάτες σε μια τεράστια ποικιλία βιομηχανιών και κλάδους. Η ομάδα υπηρεσιών ανάπτυξης WordPress είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τις επιχειρήσεις στον κλάδο των ταξιδιωτικών πρακτορίων, ξενοδοχείων και εστιατορίων, εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης και ακινήτων να αποκτήσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μετατροπές (conversions).

Η ψηφιακή μας εταιρεία προσφέρει τις ακόλουθες Υπηρεσίες Ανάπτυξης WordPress και Τεχνικές Λύσεις WordPress με γνώμονα τα αποτελέσματα

Επαγγελματική Ανάπτυξη Προσαρμοσμένων Ιστοσελίδων σε WordPress

Ο ασφαλής και υψηλής ποιότητας κώδικας είναι μόνο η αρχή. Η εταιρεία μας προσαρμοσμένων υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress ακολουθεί μια καινοτόμο προσέγγιση για την παροχή γρήγορων, αξιόπιστων και ανταποκρινόμενων ιστοσελίδων ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Γρήγορη και αποκριτική Μεταφορά Ιστοσελίδων σε WordPress

Η μεταφορά ιστοσελίδων δεν χρειάζεται πλέον να είναι μια τρομακτική εργασία. Μέσω των επαγγελματικών μας υπηρεσιών μεταφοράς ιστοσελίδων σε WordPress, μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε WordPress από το Squarespace, το Wix, το Joomla, το Drupal ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα.

Ανάπτυξη Προσαρμοσμένων Προσθέτων WordPress

Θέλετε να προσθέσετε απαραίτητες δυνατότητες και λειτουργίες στην WordPress ιστοσελίδα σας; Η εταιρεία μας παροχής υπηρεσιών και ανάπτυξης προδθέτων WordPress μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε μια ποικιλία λειτουργιών στην ιστοσελίδα σας, εκτός από τις τυπικές λειτουργίες.

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Θεμάτων WordPress

Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που είναι μοναδική και εντυπωσιακή μέσω των υπηρεσιών ανάπτυξης θεμάτων WordPress. Στόχος των προγραμματιστών της DMA είναι να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο με το θέμα της επιλογής σας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες WordPress SEO

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι θέλουν να έχουν μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να κατατάσσεται ψηλά σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo και άλλες.

WordPress και Υπηρεσίες Ανάπτυξης WordPress API

Έχουμε μακροχρόνια εμπειρία στην ενσωμάτωση των πιο χρησιμοποιούμενων και ευρέως αποδεκτών WordPress REST API. Οι προγραμματιστές της DMA  μπορούν να κάνουν τα API να λειτουργούν τέλεια & σύμφωνα με τις ανάγκες σας.