Μια Λύση Χαμηλού Κόστους για την Αύξηση της Προβολής της Επιχείρησής σας

Διαφήμιση προβολής Google

Η διαφήμιση προβολής έχει καθοριστικό ρόλο στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αυτό ισχύει τόσο για καμπάνιες άμεσης ανταπόκρισης όσο και για εκστρατείες ευαισθητοποίησης σχετικά με την επιχείρηση. Η διαφήμιση προβολής μπορεί να είναι μια σχετικά φθηνή μέθοδος αύξησης της προβολής της επιχείρησής σας. Σε μεγάλο αριθμό, ενδεχομένως, οι προβολές γίνονται σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Πολλές φορές αυτόν το τύπο διαφήμισης τον αποκαλούνε και διαφήμιση banner.

Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις αναζήτησης, οι διαφημίσεις προβολής εμφανίζονται σε πραγματικούς ιστότοπους και όχι σε αποτελέσματα αναζήτησης. Οι διαφημίσεις παραδίδονται μέσω διαφόρων δικτύων, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι το Google Display Network.

Μπορείτε να υποβάλετε διαφημίσεις κειμένου, εικόνας ή βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστούν σε ιστότοπους που έχουν σχετικό θέμα με την επιχείρησή σας. Υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια ιστότοποι μόνο στο Google Display Network. Οπότε όταν στοχεύετε σε μεγαλύτερο κοινό, οι διαφημίσεις προβολής είναι η καλύτερη επιλογή σας. Λιγότερο στοχοθετημένες από τις υπερ-εστιασμένες διαφημιστικές καμπάνιες αναζήτησης, οι χαμηλότερες αναλογίες κλικ / εμφανίσεων στη διαφήμιση προβολής αντισταθμίζονται από τα οφέλη από την αυξημένη έκθεση.

Στην Digital Marketing Agency (DMA) θα καθορίσουμε πού θα μπορούσε να ταιριάζει το μάρκετινγκ έκθεσης στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Εμείς θα βρούμε τα σωστά σημεία στα οποία οι διαφημίσεις σας θα έχουν τις καλύτερες μετατροπές.