Κυριαρχήστε στο real estate στην κορυφή της Google με Καταχωρίσεις Προϊόντων

Η προβολή διαφημίσεων μέσω του Google Shopping μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες για τις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακόμη, προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI) για πολλούς από τους πελάτες μας.

Αν μόλις μπήκατε στο Google Shopping, μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρομακτική η κατάσταση. Η Digital Marketing Agency (DMA), όμως, μπορεί να πάρει αυτό το βάρος από τους ώμους σας. Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε:

  • Λογαριασμό Google Merchant Center – Αυτό μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στη σελίδα εισόδου του Google Merchant Center και καταχωρίζοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  • Μία αναλυτική λίστα με τα προϊόντα σας – Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα CMA ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify ή  Magento ή Woocommerce.
  • Λογαριασμό Google Ads

Αν δεν έχετε κανένα από τα παραπάνω, μην πανικοβληθείτε! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε όλους αυτούς τους λογαριασμούς και να καθοδηγήσουμε τα πρώτα σας βήματα στις Αγορές Google.

Πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαφήμιση, διασφαλίζουμε ότι η λίστα των προϊόντων σας είναι πλήρως βελτιστοποιημένη ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Google. Τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες για να αρχίσουν να γίνονται πωλήσεις.

Η Digital Marketing Agency (DMA) έχει δημιουργήσει και βελτιστοποιήσει προϊόντα για αρκετά χρόνια. Σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αυξήσει τα έσοδα και το κέρδος μέσω των Αγορών της Google.