Η CRO (Conversion Rate Optimization = Αύξηση Ποσοστού Μετατροπών) είναι ουσιαστικά η τέχνη της αύξησης του αριθμού των μετατροπών μέσω του ιστότοπού σας χωρίς να αυξάνεται το ποσό της επισκεψιμότητας που έρχεται στον ιστότοπό σας. Δεν έχει νόημα να οδηγείτε τεράστιες ποσότητες επισκεπτών στον ιστότοπό σας και να χρησιμοποιείτε πολύτιμους πόρους εάν κανένας από αυτούς τους επισκέπτες δεν κάνει ό, τι θέλετε να κάνουν στον ιστότοπό σας.

H DMA μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο μετατροπών. Με την εμπειρία μας, θα δουλέψουμε έως ότου προσδιορίσουμε ποιο από τα παρακάτω παράγει τον υψηλότερο ρυθμό μετατροπής:

  • τις τυπικές τεχνικές CRO
  • τις δοκιμές A | B
  • και διάφορες άλλες μεθόδους, όπως ο πειραματισμός με τη διάταξη του χώρου, το χρώμα και τα μονοπάτια διαδρομής.

Στον κόσμο της CRO, οι αλλαγές που φαίνονται μικρής ή μηδενικής σημασίας μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να σας φαίνεται ότι μπορούν να επιφέρουν μικρά ποσοστά μετατροπής. Απλά πράγματα όπως η θέση των κουμπιών “Αγοράστε τώρα” ή “Επικοινωνήστε μαζί μας”, πραγματικά έχουν σημασία! Μπορούμε να σας πούμε πού θα ήταν καλύτερο και να σας δείξουμε την αυξημένη απόδοση ως αποτέλεσμα.