Δημιουργήστε Δωρεές και Αυξήστε την Προβολή για τη Φιλανθρωπική σας Οργάνωση με το SEO για Φιλανθρωπικές Οργανώσεις

Για έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, η φυσική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα τους είναι απαραίτητη για να ανέβουν στα οργανικά αποτελέσματα. Το να ανεβείτε μόλις 1 θέση στη Google, θα έχει θετική επίδραση σε εσάς. Μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τον αριθμό των επισκέψεων, της ευαισθητοποίησης, και των πωλήσεων. Ωστόσο, στον τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα τα οφέλη δεν είναι τόσο προφανή και συνήθως η online παρουσία αγνοείται. Γι’αυτό το σκοπό έχουμε δημιουργήσει για εσάς μια ειδική στρατηγική SEO για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Όταν δεν υπάρχουν φυσικές πωλήσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν τα άμεσα οφέλη, επειδή δεν είναι τόσο εύκολα ποσοτικοποιήσιμα. Ωστόσο, με τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα αυτές τις μέρες, όπως το google analytics, μπορούμε να σας δείξουμε τις αλλαγές που βοηθούν την φιλανθρωπική σας οργάνωση να φτάσει τους στόχους της. Οι στόχοι στους οποίους αναφόμαστε περιλαμβάνουν:

  • ο χρόνος που αφιερώνεται στο site
  • η επίσκεψη σε μια συγκεκριμένη σελίδα εκδήλωσης
  • online δωρεές
  • η λήψη ενός ενημερωτικού άρθρου
  • η υποβολή της φόρμας επικοινωνίας
  • τα κλικ στα social media
  • οι τηλεφωνικές κλήσεις

Φυσικά δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά, και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε τους στόχους που έχετε θέσει στην φιλανθρωπία σας.

Μας έχετε βρει είτε επειδή έχετε ψάξει για κάτι σαν το “εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ” ή “SEO για φιλανθρωπικούς σκοπούς” ή SEO για φιλανθρωπικές οργανώσεις” και γνωρίζετε ότι πρέπει να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και το SEO για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή έχετε βρεθεί ακούσια και τώρα ενδιαφέρεστε να μάθετε γιατί αυτό μπορεί να ωφελήσει τη φιλανθρωπία σας.

Ακολουθούν μερικοί απλοί λόγοι:

1. Το να μην έχετε μια αξιοπρεπή online παρουσία μπορεί να σας κοστίσει πολύ. Σκεφτείτε μονάχα πόσος κόσμος θα μπορούσε να έχει ακούσει για την μη κερδοσκοπική σας οργάνωση, αλλά να μην μπορεί να σας βρεί στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν αυτά τα άτομα ήταν πρόθυμα να ενισχύσουν τη δράση σας μέσω του διαδικτύου δεν θα μπορούσαν και έτσι θα χάνατε πολλές δωρεές. Επειδή δεν κατατάσσεστε σε υψιλές θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων, το αποτέλεσμα για την οργάνωσή σας μπορεί να είναι επιζήμιο.

2. Το κλειδί για να επιτύχει πραγματικά μια φιλανθρωπική στρατηγική SEO είναι να επιλέξετε τις πιο σωστές λέξεις-κλειδιά. Με αυτό εννοούμε, λέξεις-κλειδιά που έχουν ένα αξιοπρεπή όγκο αναζήτησης, δεν είναι υπερβολικά ανταγωνιστικές αλλά θα είναι επίσης σχετικές με την φιλανθρωπία σας. Αυτό θα επιτρέψει στη φιλανθρωπική σας οργάνωση να βρει νέους υποστηρικτές, δωρητές και εθελοντές. Με τη σειρά τους, αυτοί οι νέοι επισκέπτες θα διαδώσουν θετικά λόγια και θα αυξήσουν εκθετικά το ποσό της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω των social media και των blog.

3. Το SEO μπορεί να είναι χρήσιμο για την φιλανθρωπική σας οργάνωση όταν προσπαθείτε να προωθήσετε συγκεκριμένες εκστρατείες. Με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δύσκολη η άνοδος στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει γιατί προστίθονται παραπάνω μεταβλητές στις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες υπολογίζουν τα πιο επίκαιρα θέματα, ειδήσεις, και εκδηλώσεις, καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός ο συνδυασμός, με τις σωστές κινήσεις, θα βοηθήσει την φιλανθρωπική σας οργάνωση με τις τρέχουσες φιλανθρωπικές εξτρατίες που τρέχετε.