Διεθνές SEO για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς σε Παγκόσμιο επίπεδο

Το διεθνές ή παγκόσμιο SEO είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι οι θέσεις σας και η προβολή σας σε άλλες χώρες είναι όσο το δυνατόν υψηλότερες. Εάν η εταιρία σας πουλάει προϊόντα και υπηρεσίες στο εξωτερικό ή η ιστοσελίδα σας στοχεύει σε χρήστες σε όλο τον κόσμο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την προβολή της αναζήτησης σε άλλες χώρες.

Εάν η ιστοσελίδα σας στοχεύει σε μία ή περισσότερες χώρες, έχουμε την τεχνική εμπειρία και τις γλωσσικές δυνατότητες για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να επιτύχει σε όλο τον κόσμο.

Το διεθνές SEO, για να το θέσουμε απλά, είναι η γεωγραφική στόχευση σε μεγαλύτερη κλίμακα. Περισσότερες πληροφορίες για το διεθνές SEO θα βρείτε εδώ. Οι ιστότοποι πρέπει να είναι προσαρμοσμένοι για κάθε μεμονωμένη τοποθεσία, στην πιο χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησής ανα χώρα, στη γλώσσα της χώρας, το νόμισμά και το κοινό αναζήτησης. Αν και η Google είναι η κύρια μηχανή αναζήτησης στις περισσότερες χώρες, άλλες χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία και η Κορέα χρησιμοποιούν Baidu, Yandex και Naver αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται μια διαφορετική διεθνής στρατηγική SEO.

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια στρατηγική SEO που να ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες ανάγκες του οργανισμού σας, αυτοί είναι οι τομείς τους οποίους εξετάζουμε και στους οποίους εργαζόμαστε:

Διεθνές Τεχνικό SEO

Θα ελέγξουμε τον ιστότοπό σας και θα σας δώσουμε συστάσεις για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθούνται οι διεθνείς βέλτιστες πρακτικές SEO. Η υλοποίηση των σωστών hreflangs, των μεταφραστικών ετικετών, των σωστών ρυθμίσεων γεωγραφικής κατανομής κ.λπ. είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.

Έρευνα στο Τοπικό Κοινό

Πρέπει να καταλάβετε την αγορά στην οποία θέλετε να στοχεύσετε. Πρέπει να καταλάβετε για τι μιλάνε, τι τους ενδιαφέρει και πώς συμπεριφέρονται στο διαδίκτυο. Δεν αρκεί η μετάφραση μιας λέξης-κλειδί που έγινε για την αγορά της Ελλάδας.

Διεθνής δομή ιστοτόπου

Ξεχωριστό TLD; Υποφάκελοι; Υποτομείς; Στοχεύετε μόνο διαφορετικές γλώσσες ή διαφορετικές περιοχές με την ίδια γλώσσα; Πώς το διεθνές σας περιεχόμενο ταιριάζει στον τρέχοντα ιστότοπό σας; Αναγνωρίζουμε τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τους ευρύτερους διεθνείς στόχους σας.

Ανάλυση ανταγωνιστών

Η γνώση του ανταγωνισμού σας αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε στρατηγικής SEO και μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την τοπική αγορά που θέλετε να στοχεύσετε. Τι προσφέρουν και πώς; Ποιοι είναι αυτοί? Τι λέξεις-κλειδιά στοχεύουν; Τι είδους περιεχόμενο λειτουργεί για αυτούς;

Μεταβιβασμός περιεχομένου

Το περιεχόμενό σας πρέπει να μοιάζει τοπικό και να παράγεται ειδικά για την συγκεκριμένη αγορά. Πρέπει να αντηχεί σε κάθε κοινό και σε κάθε τοποθεσία που επιχειρεί να φτάσει η επιχείρησή σας, με τον σωστό τόνο και τις σωστές εικόνες. Ο αντίκτυπός σας θα αυξηθεί μιλώντας στο ακροατήριό σας με φωνή διακριτική, πολιτιστικά κατάλληλη ανά τον κόσμο.

Βελτιστοποίηση πάνω στη Σελίδα On-Page SEO

Με γνώμονα τον τόπο για την έρευνά μας, δίνουμε συμβουλές όχι μόνο για τον τύπο λέξεων-κλειδιών που πρέπει να στοχεύσετε και να χρησιμοποιήσετε στα μετα-δεδομένα σας, αλλά και για το είδος του περιεχομένου που πρέπει να γράφετε και ποια μορφή λειτουργεί καλύτερα για το τοπικό κοινό σας.

Απόκτηση συνδέσμων – links

Η οικοδόμηση συνδέσμων για τις διάφορες χώρες είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο έργο εξαιτίας των γλωσσικών εμποδίων, των πολιτισμικών διαφορών και της διαφορετικής συμπεριφοράς της βιομηχανίας. Ωστόσο, αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία οποιασδήποτε στρατηγικής International SEO,  να χρησιμοποιούμε τις τοπικές μας γνώσεις για να παρέχουμε μια τοπική στρατηγική για κάθε μία από τις αγορές-στόχους σας.

Κατανοούμε τις προκλήσεις SEO ενός παγκόσμιου οργανισμού

Multimarket

Η διαχείριση πολλαπλών ιστότοπων και η ανάγκη ανάγνωσης τοπικού επιπέδου είναι πάντα δύσκολη

Γνώση & Δεξιότητες

Υπάρχει πάντα ένα διαφορετικό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων μεταξύ της αγοράς και των φυσικών τοποθεσιών για κάθε παγκόσμια επιχείρηση.

Πρότυπα και διαδικασίες

Για μια εταιρία με παγκόσμιο εύρος, είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα ισχυρό σύνολο προτύπων, βέλτιστων πρακτικών και διαδικασιών ανάπτυξης σε πολλαπλές αγορές.

Δεδομένα & Αναφορές

Η αναφορά σχετικά με την επισκεψιμότητα και την ταξινόμηση δεδομένων στις διαφορετικές αγορές που ενδέχεται να έχουν διαφορετικά KPIs απαιτεί έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου μέτρησης.

Διακυβέρνηση

Η υποστήριξη του κοινού ταξιδιού προς την ψηφιακή αριστεία απαιτεί αυστηρό λειτουργικό ρυθμό σε παγκόσμιο, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Μια καλή διαχείριση λογαριασμών / έργων είναι απαραίτητη.

Η προσέγγισή μας στο διεθνές SEO

global seo - διεθνές seoΕπιτρέπουμε στις εταιρείες να δημιουργούν σημαντικές ψηφιακές διαδρομές και να συνθέτουν σημαντικές συναισθηματικές συνδέσεις με τις εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς, ενισχύοντας τη δημιουργία και την παροχή σχετικού, βελτιστοποιημένου και εξατομικευμένου περιεχομένου που είναι επίσης βελτιστοποιημένο για SEO.

Οι κύριες προκλήσεις στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ (ιδίως SEO) είναι το γεγονός ότι οι παγκόσμιες εκστρατείες περιλαμβάνουν πολλαπλές γλώσσες, ενδιαφερόμενα μέρη και διαδικασίες. Πολύ συχνά οι τοπικές ιδέες χάνονται στη μετάφραση. Εργαζόμαστε για εσάς, εφαρμόζοντας μηχανική μάθηση στη διαδικασία, έτσι ώστε η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους να είναι μικρότερη. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη των παγκόσμιων υπηρεσιών SEO για το Brand σας θα είναι από τοπικές ιδέες που θα φέρουν κόσμο και θα είναι επίσης εύκολα κλιμακούμενες.

Συνδυάζοντας την ανθρώπινη κατανόηση με τη μάθηση μηχανών δημιουργούμε παγκόσμιες καμπάνιες που είναι κλιμακωτές και γεμάτες τοπικές γνώσεις.

Η προσέγγισή μας στο Διεθνές SEO μπορεί να είναι ευέλικτη ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε μια ισχυρή συγκεντρωτική παγκόσμια στρατηγική, η οποία μπορεί να εκτελεστεί κεντρικά από εμάς ή από τα τοπικά γραφεία μας υπό την καθοδήγησή μας.

Παγκόσμια στρατηγική

Ανάπτυξη στρατηγικής ιστού και SEO

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Στρατηγική και ανάπτυξη του περιεχομένου

Ανάπτυξη KPI & dashboard

Τοπική ενεργοποίηση

Εκτέλεση SEO από τοπικά γραφεία

Εντοπισμός λέξεων-κλειδιών

Εντοπισμός περιεχομένου

Υποβολή εκθέσεων και βελτιστοποίηση σε επίπεδο αγοράς

Παγκόσμια ενεργοποίηση

Εκτέλεση SEO από την Digital Marketing Agency (DMA)

Εντοπισμός λέξεων-κλειδιών

Περιεχόμενο περιεχομένου

Υποβολή εκθέσεων και βελτιστοποίηση σε επίπεδο αγοράς

Είμαστε ένας οργανισμός με εμπειρία στο διεθνές SEO, με αρκετές επιτυχημένες εκστρατείες. Επομένως, αν το διεθνές SEO ακούγεται κάπως δύσκολο, επικοινωνήστε μαζί μας και ας δούμε μαζί πώς μπορούμε να σας κάνουμε πιο ορατούς σε όλο τον κόσμο.

Πολλές φορές όμως είναι καλό να ξεκινάμε από τα βασικά όταν κάτι μας φαίνεται ξένο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ για να μάθετε τι είναι το SEO