Το SEO παρέχει στοχευμένη επισκεψιμότητα στα e-shop, δημιουργώντας πωλήσεις με την βελτιστοποίηση του eCommerce

Το SEO είναι μια ειδικότητα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Έτσι ακριβώς και η βελτιστοποίηση του eCommerce (υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου) είναι μια ειδικότητα του SEO. Δεν πρέπει να αλλάξει μόνο η γενική στρατηγική του SEO για τα eCommerce Websites, αλλά και η τεχνική του SEO για τα e-shop (ηλεκτρονικά καταστήματα) να είναι πολύ διαφορετική από την παραδοσιακή προσέγγιση.

Ξέρετε ποιά σιλό λέξεων-κλειδιών πρέπει να ξεχωρίσετε από τις ετικέτες σας; Μας αρέσει να εφαρμόζουμε αυτή τη γνώση για να παρέχουμε στοχευμένη κίνηση που μετατρέπει την επιχείρησή σας σε κερδοφόρα. Έχουμε συνεργαστεί με πελάτες e-Commerce σε δεκάδες βιομηχανίες – από κατασκευαστές παιδικών παιχνιδιών έως μπουτίκ τέχνης υψηλής τεχνολογίας. Έτσι έχουμε μια ευρεία κατανόηση των απαιτήσεων και των περιορισμών του SEO για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Σε πολλές πλατφόρμες e Commerce, ο τεράστιος όγκος προϊόντων ή κατηγοριών μπορεί να είναι απαγορευτικός στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης λόγω του φόρτου εργασίας. Όμως η μεγάλη εμπειρία μας στο SEO μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ένα σύστημα αποτελεσματικής βελτιστοποίησης αναζήτησης σε μεγάλες ιστοσελίδες. Όλα αυτά χωρίς να χάνουμε την προσοχή στις λεπτομέρειες που είναι τόσο σημαντική για την απόδοση του SEO.

Ας μην ξεχνάμε τις μικρότερες online επιχειρήσεις! Δεν χρειάζεστε χιλιάδες προϊόντα για να επιτύχετε, όπως αποδικνύεται από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες που έχουμε. Ανεξάρτητα από το μέγεθός της επιχείρησής σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξετε μια αποτελεσματική στρατηγική SEO με κατεύθυνση και μακροζωία.