Η Έρευνα για λέξεις-κλειδιά είναι στο Επίκεντρο Όλων των Εργασιών SEO

Η έρευνα για λέξεις-κλειδιά είναι η πρακτική της ανακάλυψης των λέξεων που πληκτρολογούν οι χρήστες σε μια μηχανή αναζήτησης κατά την εκτέλεση μιας αναζήτησης. Πρόκειται για μια ενιαία πτυχή οποιασδήποτε υπηρεσίας SEO. Προτού μπορέσουμε να βελτιστοποιήσουμε μια ιστοσελίδα ή να προχωρήσουμε σε μια καμπάνια, πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι σωστές λέξεις-κλειδιά. Δεν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία traffic, αλλά για τη δημιουργία του σωστού τύπου traffic που θα μετατραπεί σε πωλήσεις.

Μπορεί να έχετε κατά νου ορισμένες λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται το site σας. Οι πελάτες σας, όμως, μπορεί να μην σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Το να γνωρίζετε σε τι θέλετε να εμφανίζεστε δεν είναι πάντα αρκετό. Πρέπει να ξέρουμε τι θα αναζητούσαν οι δυνητικοί πελάτες σας για να βρουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Επιπλέον, η έρευνα λέξεων-κλειδιών μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την πρόθεση του χρήστη. Για παράδειγμα, τι είδους λέξεις χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν αναζητούν πληροφορίες και ποιες λέξεις χρησιμοποιούν όταν ψάχνουν να κάνουν μια αγορά; Η διαφορά μπορεί να είναι κρίσιμη για τη δημιουργία του σωστού τύπου κίνησης για τον ιστότοπό σας.

Η έρευνα λέξης-κλειδιού μπορεί επίσης να αποκαλύψει κενά στην αγορά και ακόμη και να σας βοηθήσει να προβλέψετε μετατοπίσεις της ζήτησης. Έχουμε στη διάθεσή μας διάφορα εργαλεία που μας δείχνουν τον αριθμό των ατόμων που αναζητούν έναν συγκεκριμένο όρο. Ακόμη βλέπουμε τον ανταγωνισμό (από τους ανταγωνιστές σας) γύρω από αυτόν τον όρο. Μπορούμε επίσης να δούμε ετήσιες τάσεις στον όγκο αναζήτησης για να σας βοηθήσουμε να μείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό!

Η DMA μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη ζήτηση λέξεων-κλειδιών στην αγορά σας και ποιες λέξεις-κλειδιά να στοχεύσετε σε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, για να έχετε την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Επικοεπιινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.